Lukija! Ota intoni vastaan!

© Wenjun Li

Jihuu! Nyt on hääblogi pystyssä!

Rehellisesti sanoen tämä syntyi hetken hairahduksesta, ja ensin vähän säikähdinkin ajatusta. Olen nyt lueskellut erilaisia hääblogeja kyllästymiseen asti, uppoutunut ihaniin rakkaustarinoihin ja pohdintoihin hääpaikasta, kakuista, budjetista, koristeista… Sisältöä löytyy, hääblogit ovat ehtymätön varasto. Miten paljon materiaalia saakaan aikaan yhden päivän suunnittelusta!

Luettuani eri blogien tekstejä toisensa perään, alkoi tuntua jokseenkin röyhkeältä, että en antaisi jotain takaisin. Hääblogiyhteisö on tarjonnut suunnattomasti inspiraatiota, intoa ja suuntaviivoja meidän häiden järjestämiseen. Mitä enemmän uppouduin tähän uuteen ulottuvuuteen, sitä vahvemmin mielessä nousi sellainen olo, että “No vitsi, tämänkin ajatuksen voisi jakaa jollekulle! Ehkä siitä olisi hyötyä!” Mutta missä jakaa omia vinkkejä, vaaleanpunaista höttöä pursuavia hattara-ajatuksia ja intoa? Kun tuuttaisin niitä Facebookista, Instasta ja lähipiiriin, niin kohta löytäisin itseni juttelemasta koiralleni Kaikulle. Voi apua!

Kaiku on pelkkänä korvana kuunnellessaan häähöpötyksiä.

Olen bloggaillut satunnaisesti ja kirjoittamisestakin nautin, joten melko pian ajatukseni löysivät uusille urille. Pistäisin pystyyn oman blogin, kyllä vaan! Täydellinen opt in, opt out -vaihtoehto! Lukekoon ken tahtoo – ja samalla saan mielekkään kanavan, johon purkaa oman intoni ja hössötykseni.

Yritän tehdä tätä melko rennoin ottein, mutta toivon että nämä tekeleeni tuottavat iloa myös muille kuin itselleni. Mielekästä on päästä tallentamaan meidän matkaa kohti avioliittoa. Mitä kaikkea se pitääkään sisällään? Ainakin suuria askeleita kohti aikuisuutta!

Leave a Reply