Kuvauspaikkojen metsästys

Nyt on viralliset kihlajaiskuvat otettu, hihii!

Olenkin aikaisemmin sanonut, että meillä ei ole virallisia kihlajaiskuvia, vaikka kosinnan jälkeen muutama siluettikuva räpsäistiinkin. Save the Date -kutsun kuvaa mietittyämme päätimme ottaa kihlajaiskuvat, ja mahdollisesti käyttää jotain näistä kuvista myös kutsussa.

Oli sanomattakin selvää, että halusin kuvaajaksi ammattilaisen tai vihkiytyneen harrastelijan. Päädyimme tilaamaan kuvat meille ennestään tutulta valokuvaajalta Ami K:lta. Kuvauspäivä saatiin järjestettyä nopealla aikataululla, ja ihan ihmetyttää vieläkin, miten sujuvasti kaikki lopulta sujui 😀

Kävimme Hannun kanssa etukäteen skouttaamassa potentiaalisia kuvauspaikkoja meille rakkaasta Ruissalosta, jossa varsinaiset häätkin vietetään! Halusimme kuvata paikoissa, joissa emme välttämättä ehdi käymään kuvaamassa hääpäivän aikana. Kuviin haluttiin tyylillemme uskollisesti merellisiä maisemia, joissa valo olisi vahvassa roolissa.

Ensimmäiseksi paikaksi valitsimme Saaronniemen, joka sijaitsee Ruissalon kärjessä. Saaronniemessä on paljon monenlaisia kuvauspaikkoja. On sekä hiekka- että kivipohjaista rantaa, kaislikkoa, rouheaa rantakalliota sammaleen ja kasvillisuuden koristamana, koukeroisia keloja sekä paksuja lehtipuita. Alkukesän aikaan niemessä on runsaasti eri lintulajeja, joiden poikasia bongasimme myös kuvausten aikana. Joutsenet, kanadanhanhet, sorsat ja meriharakat kerääntyvät illalla niemen ääreen lintubongarit mukanaan.

Toiseksi paikaksi valitsimme Kuuvan, sillä tummuva aurinko ja punertavat kalliot luovat taas toisenlaisen merimaiseman Saaronniemeen verrattuna. Kuuva on paljon pienempi kuvauspaikka kooltaan, ranta koostuu paljaasta silokalliosta, jota ilta-aurinko hivelee kauniisti. Molemmissa paikoissa erityisen hienoa oli se, että itikat eivät uskaltautuneet rannoille, joten saimme pitkälti olla rauhassa inisijöiltä!

Nyt vain odotellaan ensimmäisiä vedoksia nähtäväksi! Jännittävää!

2 thoughts on “Kuvauspaikkojen metsästys

  1. Kihla- ja hääkuvat on haastavia koska paikan on oltava täydellinen! Me onnistuimme löytämään myös saariston kalliolta loistavan kuvauspaikan kihlakuville. Kuvauspaikan etsimisestä kiinnostuneena ehdotin myös, että meidän yrityskuvaus hoidettaisiin muulla tavalla kuin yleensä. Valkoinen tausta ja istuminen paikallaan. Räpsähdys käy ja huono kuva mikä näkyy yrityksen sivuilla. Kiitos ei! Onneksi tuli hyviä kuvia ja kuvaajakin oli innoissaan asiasta.

Leave a Reply