Meillä on catering!

© Caroline Hernandez from Unsplash

Täytyy sanoa, että alkuvuodesta tuntui todella epätodennäköiseltä, että koskaan päästään tähän pisteeseen, mutta kyllä vaan näin on! Olemme varanneet catering-palvelun häihin! Emme jää ilman ruokaa, hurraa!

Päädyimme valinnassamme suosimaan juhlapaikkamme Villa Bella Vistan yhteistyökumppania Herkkupistettä, jonka tastingissa kävimme helmikuussa. Kuitenkin eniten meitä lämmitti se, että Herkkupisteen vastauksessa häätoivemenustamme oli tehty oma, vielä parempi ehdotus! Edamamepapujen ja soijakaramellikastikkeen jälkeen olimme aivan myytyjä, eivätkä muut catering-palvelut (vaikka nekin kaikki varmasti hyviä ja ammattimaisia) enää tuntuneet niin houkuttelevilta.

Lyhyestä virsi kaunis, tällaisen ehdotuksen Herkkupiste meille lähetti:

Sorrin vihersalaattia, mansikoita, cantaloupemelonia ja paahdettua
saksanpähkinää
Caesarsalaattia ja jokiravun pyrstöjä
Kvinoaa, marinoitua punasipulia, pinaattia, edamamepapua ja chiliä
Marinoituja kalamataoliiveja
Paahdettuja punajuuria
Grillattua halloumijuustoa

Leppäsavustettua lohta
Siikatartaria ja saaristolaisleipää

Yrttifocacciaa
Hummusta
Tapenadea

12 h haudutettua kotimaista naudanrintaa ja soija-karamellia
Pankopaneroitua tofua, paahdettua kukkakaalia ja bataattia

Kuningatar-mascarponekakkua

Yöpalan sekä jälkiruokapöydän muut vaihtoehdot olemme toistaiseksi ajatelleet tekevämme häätiimin avustuksella. En malta odottaa, että pääsen maistamaan tätä täydellistä menua hääpäivänämme ♡ Aikaa tähän kaikkeen pohdintaan ja kyselyyn meni, mutta kyllä kannatti!

2 thoughts on “Meillä on catering!

  1. Kiva, että löysitte itsellenne sopivan catering- yrityksen. Ystäväni menee myös vuoden päästä naimisiin ja olemme juuri yhdessä suunnitelleet ahkerasti esimerkiksi menua, kakkua sekä pöydän kukka-asetuksia. Ihanaa hääpäivää teille!

Leave a Reply