Huipputiimillä häihin!

Hääsuunnittelu alkaa koko ajan konkretisoitua ja realisoitua, miten jännittävää! Nyt otimme seuraavan ison askeleen, sillä häätiimiläiset tapasivat toisensa! Kun puhun häätiimistä, tarkoitan meidän kolmea ihanaa kaasoa, bestmania sekä kahta sulhaspoikaa tai poliittisesti korrektisti ilmaistuna sulhashenkilöä. Hannu tiesi alusta alkaen, että haluaa vain yhden bestmanin, mutta kun ensimmäistä yhteissuunnittelusessiota alettiin pohtia, hänelle oli tärkeää, että meillä olisi tasavertainen määrä kummankin ystäviä paikalla. Ja minusta taas oli reilua, että koko häätiimi osallistuisi yhtenäisen lookin etsimiseen sävyjen sekä asusteiden muodossa ollen näin enemmän esillä myös hääpäivän aikana. Siispä keksittiin apureille oma nimitys, sulhaspojat! Minusta nimitys on aivan ihana, ja tietyllä tapaa vähän humoristinenkin!

Hannun ystävät tuntevat toisensa entuudestaan jo pitkän ajan takaa, mutta kaasot eivät juurikaan tunne toisiaan tai sulhasen seuruetta. Jännitin tiimiin tapaamista todella paljon, vaikka näin jälkikäteen ajatellen se oli aivan turhaa: tietenkin olimme valinneet tiimiin juuri sellaisia ihmisiä, jotka tulevat hyvin juttuun ja osaavat järjestää tapahtumaa hyvässä hengessä! Ihmisten viihtyvyys ja hyvät kemiat ovat itselleni todella tärkeitä arvoja tällaisissa projekteissa. Mutta sillä sekunnilla, kun tiimi kerääntyi kasaan, tuli sellainen fiilis, että tämähän meni aivan täydellisesti!

Hääsuunnitteluviikonloppu alkoi jo perjantaina, kun kaaso L ja W tulivat meille valmistelemaan lauantain lounasta. Olemme harkinneet hääpäivän yöpalaksi pizzaa, ja halusimme samalla testata millaisen vastaanoton pizzat saisivat häätiimiltä. Kirjoitan yöpalasta ja pizzoista oman postauksensa!

Suunnittelupäivä alkoi umeshu-drinkeillä ja pizzoilla. Kun häätiimi oli kylläinen ja hyvässä nosteessa, aloitimme 50 sliden esityksen kahlaamisen. Yllätys! Olimme koonneet kaiken tarvittavan infon sekä keskusteluaiheet esityksen muotoon, jotta runkoa olisi helppo seurata. Ja itse visuaalisena ihmisenä tietenkin halusin visualisoida ajatuksia ja ideoita mahdollisimman paljon. Esityksessä edustivat Ami K:n merelliset kihlakuvat sekä upea monogrammi, jonka meille taiteili Wenjun Li

Olin superilahtunut kaikesta keskustelusta mitä päivän aikana heräsi! Häätiimiläisillä oli vahvoja mielipiteitä ja asiantuntevia näkemyksiä, ja saimme paljon uusia ajatuksia meitä askarruttaneisiin kysymyksiin. Kaikki olivat todella innoissaan tulevista juhlista, ja sitä jotenkin itsekin innostui omista häistään aivan eri tavalla!

Kun slidet oli kahlattu läpi, oli vuorossa polttarikeskusteluja ja rennompaa illanviettoa. Kaasot pommittivat kysymyksiä polttaritoiveista, ja takellellen sain sanottua joitakin minulle tärkeitä asioita. Polttariajatuksista pitäisi ehkä jossain kohtaa kirjoittaa tänne blogiin, koska niiden jäsentely on ollut todella haastavaa. Tavallaan en myöskään halua paneutua aiheeseen liikaa, koska haluan antaa kaasoille suunnitteluvapauden.

Aamulla nautiskeltiin brunssia ja käytiin hieman ihmettelemässä Turun jokirantaa ennen vierailua hääpaikalle! Nyt oli käynyt niinkin mukavasti, että juhlapaikalla oli juuri edellisenä päivänä ollut hääjuhla, joten pääsimme näkemään alakerran pöytäjärjestyksen sekä tyhjän yläkerran. Sää oli mitä ihanin, auringonvalo suorastaan helli juhlapaikan piha-aluetta!

Minä ja sulhaspoika T löimme viisaat päät yhteen ja paneuduimme valaistukseen sekä koristeluihin. T työskentelee tapahtumantuottajana, ja häneltä tuli kullanarvoisia vinkkejä juhlien järjestämiseen. Hänen kanssaan viemme valaistusta eteenpäin tilasuunnittelun rinnalla. Yläkerran koristelut eivät ole vielä ihan kirkkaina mielessäni, mutta uskon, että tällä tiimillä saamme tehtyä hyvät bileet yläkertaan!

Merellinen piha kaipaa myös koristusta, mutta säävarauksella. Photobooth ja muut juhlan kannalta olennaiset elementit olisi hyvä olla vähintään sisällä, että vierailla riittäisi katseltavaa ja ihmeteltävää sisätiloissa, jos saammekin monsuunin seuraksemme juhlapäivänä. Toivon ja rukoilen, että sää on ihana, sillä pihalla on monia ihania yksityiskohtia, joita palan halusta päästä suunnittelemaan ja koristelemaan!

Viikonlopusta jäi todella hyvä fiilis! Nyt on hyvä hetki laittaa seuraava vaihe päälle hääsuunnittelussa, sillä tilasuunnittelut polttelevat jo käsissä, ja tiimi haluaa päästä pian hommiin! Vitsi meillä on niin huippuporukka!

One thought on “Huipputiimillä häihin!

Leave a Reply