Äänestä Vuoden Hääkuva 2021

Featured image © Heidi Kouvo

Kymmenen finalistia on valikoitu 165 valokuvan joukosta Vuoden Hääkuva 2021 -kilpailuun. Valokuviin on ikuistettu kymmenen parin rakkaudentäyteinen päivä, jota ei kuvien perusteella varmasti unohda koskaan! Kuvien syntytarinoita on ollut kiehtovaa lukea, oikein iho menee kananlihalle, kun kuvittelee, miten hääparin katseet ja hymyt ovat tallentuneet linssille.

Mielestäni häävalokuvaus on yksi kuvauksen haastavimmista lajeista: siinä yhdistyvät hetkellisyys, vahva tunnelataus, mahdollisesti myös ulkonäköpaineita ja odotuksia siitä, miltä kuvien tulisi näyttää. Nostan hattua jokaisella häävalokuvaajalle, joka on tarttunut haasteeseen ja hypännyt ikuistamisen kelkkaan!

Miika Hämäläinen – Magical Moment.

Varpu & Lari. Tähän kuvaan kiteytyi kaikki mitä tavoittelimme. Satojen kilometrien ajomatka, vaellus Kilpisjärven Saanatunturille täydelliseen syysillan valoon. Maaginen hetki.

Miika Hämäläinen

Jos et ole vielä varannut unelmiesi häävalokuvaajaa, niin vilkaisepa finalistien kuvat! Tässä tarjolla kymmenen rautaista ammattilaista, joita voi varauksetta suositella ♡

Marissa Tammisalo – Huntu

Kuvaajana haltioidun hunnuista. Morsian Krista onneksi myös oli heti mukana kun pyysin potrettikuvauksissa heiluttamaan huntua ympärillään. Mustavalkoisuus tuon hunnun liikkeen täydellisesti esiin. Kuvan rajaus tuo tunteen, että kohta huntu lentää ulos kuvasta.

Marissa Tammisalo

Lisää ihanuuksia löydät linkin takaa. Käypä äänestämässä suosikkiasi ja voita samalla 100 euron arvoinen lahjakortti kultasepänliikkeeseen!

Leave a Reply