Häät muusikon tapaan

Featured image © George Becker on Pexels

Musiikki on lähellä Hannun sydäntä, hän on puuhaillut musiikin parissa ikänsä, ja kolunnut musiikkiharrastuksia ja -projekteja kuorolaulusta musikaaleihin. Kun aloitimme tapailua Hannun kanssa yli viisi vuotta sitten, pelkäsin hänen olevan pahimman sortin muusikkorenttu, kun hän kulki joka paikkaan kitara kainalossa, mikä tietenkin houkutteli tyttöjä hänen ympärilleen! Onneksi näin ei kuitenkaan ollut, vaan kitaran näppäilijä paljastuikin sydämelliseksi, huolehtivaiseksi ja aina yhtä positiiviseksi sävelsieluksi – siis aivan mielettömäksi ihmiseksi ♡

© Tuomas Puikkonen

Musikaalisuutta tulvii Hannun suvun puolella muutenkin, ja jokaisessa yhteisessä sukujuhlassa on aina löytynyt hetki yhteislauluille tai jammailulle. Odotammekin, että juhlapäivästämme tulee hyvin musiikin täyteinen, ja toivomme, että voimme musiikin kautta voimistaa juhlan yhteisöllistä, rentoa tunnelmaa. Eikös sitä musiikki parhaimmillaan tuo?

Hannu on täysin vastuussa musiikin järjestämisestä häihin, ja päälinjojen suhteen hänellä on ollut selvät sävelet. Hääpäivälle halutaan mahdollisimman paljon live-musiikkia – sekä instrumentaalista että laulettua. Tärkeää on, että juhlassa on mukana ammattimuusikoita, joille maksetaan työstä korvaus, kuten kuuluukin. Päätimme, että panostaisimme täysillä isompaan, ammattitaitoiseen bändiin – sekä tietenkin karismaattisiin esiintyjiin!

Onko musiikki tärkeässä roolissa sinunkin häissäsi?

© Tuomas Puikkonen

Häiden musiikista inspiroituneena koostimme Häät-blogiyhteisön kanssa Spotify-listan toivebiiseistämme. Esittelen tulevien häiden kappalepohdintoja vielä tarkemmin omassa postauksessa, mutta käypä sillä välin tutustumassa meidän hääbloggaajien suosikkibiiseihin sekä tarinoihin niiden takana:

Lista sisältää häätunnelmaa kahden ja puolen tunnin edestä jokaiseen musiikkimakuun!

One thought on “Häät muusikon tapaan

Leave a Reply