Majoitus Turussa

Featured image © Rachel Claire on Pexels

Koronasta huolimatta hääsuunnittelut jatkuvat. Sisällytimme hääkutsuun vinkkejä majoitusvaihtoehdoista Turussa, sillä suurin osa häävieraista saapuu kauempaa juhliin. Tästä innostuneena ajattelin jakaa majoitusvinkkini myös teille! Kesällä majoituspaikkojen hinnat ovat huomattavasti normaalia korkeammat, joten jos mielit nauttimaan Turun kesästä, kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Ylivoimainen suosikkini! Elegantit, tyylikkäät tilat, alakerrassa à la carte -ravintola, sijainti näppärän lähellä keskustaa. Hintatasoltaan siellä korkeammassa päässä, mutta ajoissa varatessa voi olla hyvinkin samanhintainen kuin muut alueen hotellit. Tänä vuonna pääsen vihdoin henkilökohtaisesti tutustumaan tähän putiikkihotelliin, sillä aiomme viettää hääyön Turun Seurahuoneella! Aiheesta tarkemmin kertovan postauksen voit lukea täältä.

Lisää tietoa Turun Seurahuoneen sivuilta

S/S Laivahostel Bore

Risteilyjä haikaileville S/S Bore tarjoilee autenttisen ja edullisen merimiesmajoituksen – ja ilman myrskyistä aavan meren keinuntaa! Hostelliksi muunnettu museolaiva sijaitsee lähellä Turun linnaa ja satamaa. Hyttejä on kaiken kaikkiaan 120 ja vuodepaikkoja 250. Suurimmassa osassa hyteistä on oma wc ja suihku, mutta valikoimasta löytyy myös hinnaltaan huokeampia reilaushyttejä, joissa jaetut saniteettitilat sijaitsevat käytävällä. Aamiainen kuuluu aina hytin hintaan.

Budjettitietoiselle morsiusparille S/S Bore on myös oiva vaihtoehto juhlien pito- tai jatkopaikaksi. Laivalla on tilausravintola sekä sauna, jotka voi molemmat varata omaan käyttöön. Täytyyhän sitä myöntää, että 60-luvun höyrylaivassa on oma romantiikkansa ja tunnelmansa, ja uniikki juhlapaikka jää taatusti vieraidensa mieleen. Ja mikä parasta: vieraat voivat kävellä riennoista suoraan omaan hyttiin nukkumaan!

Lisää tietoa Laivahostel Boren sivuilta

Pop Å -asunnot

Pop Å on turkulainen tilakonsepti, jossa on suomalaiselle designille omistettu kivijalkaliike, vuokrattava huoneisto sekä ullakkotila. Pop Å:n asunnot ovat varmasti monen suomalaisen mieleen, sillä sisustuksessa näkyy vahvasti kotimainen design sekä minimalistinen ote. Täydellinen kohde kaupunkilomalle ystäväporukan kesken, vaikkapa kaasoviikonlopun viettämiseen! Asuntoihin majoittuu kumpaankin neljä henkeä, ullakkohuoneisto oli tätä tekstiä kirjoittaessa viimeistelyä vaille valmis. Molempien varaukset tehdään AirBnb-sivuston kautta.

Lisää tietoa Pop Å:n sivuilta

Ruissalo Spa & Hotel

On kaksi asiaa, jotka pitää turistina kokea Turun kesässä: jokilaivat ja Ruissalo. Jos Ruissalo ei ole ulkoilualueena ennestään tuttu, kannattaa ehdottomasti perehtyä saaren pitsihuviloihin, puistoihin ja kasvitieteelliseen puutarhaan! Aivan ihana paikka, meidän kestosuosikkimme koiralenkeillä ♡ Ei kai ole ihmekään, että juhlapaikka sijaitsee Ruissalossa… Kylpylä lepää melkein saaren kärjessä, tammimetsikköön verhoutuneena. Valkohäntäpeurat, merenrannat, auringonlaskut ja rentouttava kylpyläloma – houkutteleeko? Tänne voit tulla autolla, bussilla, pyörällä, kävellen tai vaikka purjehtien!

Lisää tietoa Ruissalon kylpylän sivuilta

Original Sokos Hotel Wiklund

Kauppakeskus Wiklundilla on pitkät juuret turkulaisten sydämessä. Kauppatorin vieressä sijaitseva hotelli piiloutuu tavaratalon kolmanteen kerrokseen, mutta sisältä löytyvät vasta valmistuneet, modernit hotellihuoneet kauneushoitolan, ravintoloiden, kauppojen ja Wiklund Herkun kyljestä. Tavaralosta löytyy myös runsaasti erilaisia teemakokoustiloja luoviin palavereihin vaikkapa häätiimin kesken. Jos majoittuisin Wiklundiin, syyni olisi ehdottomasti lyhyt matka tavaratalon ylimpään kerrokseen, jossa loistaa Walo Rooftop Bar huikeiden näköalojen ja drinkkien kera!

Lisää tietoa Sokos Hotel Wiklundin sivuilta

Original Sokos Hotel Kupittaa

Juna-aseman läheisyydestä majoitusta hakevan osoittaisin kohti Kupittaan Sokos-hotellia. Alakerran Bistro Elli kokoaa vieraat yhteen ruoan ja juoman äärelle aamusta iltaan. Huoneiden hinnat eivät päätä huimaa, joten tämä voi olla hyvä vaihtoehto isommille seurueille, jotka haluaisivat majoittua samaan hotelliin. Alakerran ravintolatiloissa on yksityisempiä kokous-/ruokailutiloja, jotka voi varata omaan käyttöön. Täydellinen paikka seurusteluun ja Kupittaan urheilumahdollisuuksista – kuten padel-kentistä – nauttimiseen!

Lisää tietoa Original Sokos Hotel Kupittaan sivuilta

Etkö vielä innostunut? Tässä pari villiä korttia:

  • Hotel Kakola: Elämyksellinen vankilahotelli bravuuripaikalla Kakolamäen laella. Huonevaihtoehdoista löytyy eristysselli seikkailunhaluiselle majoittujalle. Kakolan alueella toimii myös ihana Bageri Å!
  • Park Hotel Turku: More is more! Jugend-rakennus ihastuttaa jo ulkoapäin. Sisältä löytyy vintagea, glamouria ja romanttista englantilaiskartanon henkeä. Hotellin kuuluisuus Jaakko-papukaija ilahdutti vieraita 30 vuotta, ja elää edelleen tarinoissa ♡

Mikä on sun lempparikohde Turun majoituksissa? Ilmianna suosikkisi!

Leave a Reply