Kutsut matkaan jo käy

Aivan ihana hääkutsu tuli tänään postissa! Nyt on käytetty ajatusta ja aikaa tämän luomiseen! Ihana!

Kutsut matkasivat uusiin koteihinsa niin nopeasti, että en ehtinyt edes kissaa sanoa! Kutsupajassa syntyi yhteensä 57 kutsua: 44 lähti postitse Suomeen, 3 matkasi ulkomaille, 10 ojennettiin suoraan vieraille. Kutsujen vastaanotto on ollut huikea, ja on ollut kiva lukea ihmisten sydäntä lämmittäviä viestejä, vastata puheluihin ja kiitoksiin ♡

Tässä vielä muutamia koottuja vinkkejä kutsuprosessiin:

 • Hanki ensin kirjekuoret, jotta tiedät minkä kokoisen kutsun haluat.
 • Pyydä koevedoksia, hio kutsu koevedosten avulla valmiiksi, ennen kuin teet lopullisen tilauksen.
 • Tutustu rohkeasti eri printtaamojen papereihin ja tekniikoihin.
 • Kilpailuta, kilpailuta, kilpailuta! Mielellään kolmella printtitalolla. Pyydä koevedokset, niin näet työn laadun ennen lopullista tilausta.
 • Mikäli postitat kutsut, varmista, että kirjekuoren paino ei mene yli 50 gramman. Meillä kirje painoi tasan 50 grammaa. Painon voi tarkistaa Postin palvelupisteellä.
 • Ole ajoissa liikkeellä! Kutsun suunnitteluun, infojen kirjoittamiseen, ilmoittautumisen suunnitteluun, koevedosten arviointiin ja lopullisen tilauksen valmistumiseen on hyvä varata ainakin pari, kolme viikkoa. Mitä enemmän aikaa, sitä parempi (ja kiireettömämpi) lopputulos.

Nyt tuli hääkutsu postissa! Ihanat värit ja materiaalit ja toi logo on niin kaunis! Kiitos, tää oli tosiaan ilo avata!

Meillä meni koko kutsuprosessiin vajaa kuukausi. Prosessi alkoi kirjekuorien tilaamisesta ja päättyi kutsujen lähettämiseen. Olisi musertavaa lähteä siirtämään juhlapäivää tällaisen työmäärän jälkeen. Ollaan siis sormet ristissä ja toivotaan, että elokuussa voidaan juhlia ilman huolia ja murheita ♡

Tää hääkutsu on I-HA-NA! Haluun vaan hypistellä tätä koko illan!

Koska rakastan listoja, tässä faktoja meidän 93 kutsuvieraasta.
Kutsuimme:

 • 51 ystävää
 • 22 minun sukulaistani
 • 19 Hannun sukulaista
 • 9 lasta
 • 6 hääbändin jäsentä
 • 5 avecia
 • 1 vihkipapin

Sukulaisia on siis hivenen vähemmän kuin ystäviä, ja oletamme, että sukulaisten osalta tulee eniten peruutuksia, jolloin voimme kutsua lisää ystäviä. Aveceja kutsuimme vain muutaman. Vihkipappi onkin mielenkiintoinen ja hivenen yllättäväkin juttu! En nimittäin olisi kuvitellut, että kutsumme vihkipapin häihimme. Sen tarinan kerron ihan omassa merkinnässä.

Tuntuu mahtavalta, että kutsut on hoidettu pois alta, ja voi taas keskittyä muihin suunnitteluihin. Juhlapaikan tilat odottavat jo tekijäänsä ♡ Olen toistaiseksi ollut tyytyväinen, olemme pysyneet hyvin aikataulussa. Halusimme lähettää kutsut jo näin aikaisin, jotta kauempaa saapuvat vieraat pystyisivät aloittamaan matkan ja majoituksen järjestelyn ajoissa.

Leave a Reply