Kaikki on peruttu – paitsi Häämessut netissä!

Virtuaalimessut alkavat ensi viikon perjantaina 12.3 ja kestävät seuraavan viikon keskiviikkoon 17.3 asti ♡
Eli siis kokonaiset kuusi päivää messuohjelmaa, näytteilleasettajia, häähömppää! Erittäin tervetullut, keväinen piristysruiske kaiken kurjan koronauutisoinnin keskellä.

Messut pyörivät nettisivuilla osoitteessa haamessutnetissa.fi. Täältä löydät ohjelmat, näytteilleasettajat, tarjoukset, arvonnat – kaiken! Lisäksi messujen aikana pidetään Instagram-livejä @haamessutnetissä. Jos livejä ei pääse seuraamaan niiden lähetyksen aikana, tallenteet voi katsoa jälkikäteenkin IGTV:n kautta. Osallistuin edelliseen Häämessut Netissä -tapahtumaan, ja varasin sen myötä mm. häiden vuokra-astiat erittäin hyvällä hinnalla, joten suosittelen lämpimästi hyödyntämään näytteilleasettajien messutarjoukset! Tarjoushaukat: messut ovat teitä varten!

Sulhasen suosikit à la Hannu

Kihla- ja vihkisormukset, Au3 Kultasepät
Lauantaina 13.3 klo 12.30

“Päätin ennen kosintaa, että en osta sormusta valmiiksi, vaan käydään valitsemassa molemmille mieleiset kihlasormukset kosinnan jälkeen. Kihla- ja vihkisormus pysyvät mukana toivon mukaan koko loppuelämän, joten oli tärkeää päästä fiilistelemään sormuksia yhdessä ja tutustumaan eri vaihtoehtoihin. Täältä vinkkejä vihkisormuksen hankintaan.”

Sulhanen ja bestmanit yhdessä rivissä – miten miehen puvusta tehdään sulhasen asu ja mitä bestman pukee päällensä
Instagram-live lauantaina 13.3 klo 17

“Haluaisimme, että häiden teemat näkyvät myös vieraiden ja häätiimin pukeutumisessa. Yhtenä kysymyksenä on ollut miten saamme bestmanille ja sulhaspojille tyylikästä, yhtenäistä ja teeman mukaista lookia ilman, että kaikkien tarvitsee lähteä pukukaupoille.”

Sulhasten hääasut ja miesten juhla-asusteet
Näytteilleasettajien messutarjoukset

“Oma hääasuni on vielä suunnitteluvaiheessa, joten eri puku- ja asustevaihtoehdot kiinnostavat kovasti.”

© Häämessut Netissä

Morsiamen suosikit à la Mia

Rehellisesti rahasta ja hääbudjetista
Instagram-live ja Q&A lauantaina 13.3 klo 12

Hääbloggaajakollegat Elli ja Sonja kertovat totuuden hääbudjeteista ja vastailevat seuraajien kysymyksiin! Ehdit vielä käydä heittämässä kiperän budjettikysymyksesi Instagrammiin @hastaghaat, @matchista_morsian tai @haamessutnetissä. Odotan tätä liveä mielenkiinnolla, sillä hääbudjetit tuntuvat vieläkin olevan tabu, ja huomaan itsekin miettiväni välillä, että voiko tästä nyt puhua tai pitäisikö jättää hinta mainitsematta… Suomessa vallitsee edelleen vahva käsitys siitä, että rahan käyttäminen häihin on tuhlaamista, vaikka suomalaiset budjetit ovat erittäinkin maltillisia kansainvälisellä mittapuulla. Tästä syystä hääsuunnittelun alussa olevien voi olla todella vaikea lähteä budjetoimaan häitä, kun ei ole mitään vertailukohtaa! Muistan itsekin suunnittelujen alussa, kun googlettelin suomalaisia hääbudjetteja, niin löytämissäni artikkeleissa puhuttiin 1000-5000 tuhannen euron hääbudjeteista, osassa 10 000 euron ja joissakin 20 000 euron… Ellin ja Sonjan rahalive nostaa hääbudjetoinnin hämärää verhoa!

Videokertomuksia rakkaudentäyteisistä päivistä
Häätarinoita lauantaina 13.3 klo 16

Tätä ohjelmaa odotan kuin kuuta nousevaa! Rakastan häävideoiden tunnelmaa, ja on ihana seurata hääparin ilmeitä ja reaktioita hääpäivän vilskeessä. Meillä on ollut ajatuksena, että hääpäivälle ei tulisi videokuvaajaa, mutta mitä enemmän videoita ihastelen, sitä enemmän alkaa videokuvaaminenkin houkuttelemaan… Vaarallista!

Hääbloggaus: Aloita rakas harrastus!
Sunnuntaina 14.3 klo 16

Puhumme hääbloggaamisesta Hashtaghäät-blogin Ellin ja Hääpäiväkirjat-blogin Hannan kanssa! Tulen myöhemmin julkaisemaan blogissa tähän liittyen hääbloggaamiseen syventyvän tekstin, jossa kerron lisää hääbloggaamisen ihanuudesta ♡

Kihla- ja vihkisormukset sekä korut
Näytteilleasettajien messutarjoukset

Instagrammiani seuraavat tietävätkin jo, että puntaroin tällä hetkellä vihkisormuksen mallia ja tyyliä, ja kuinka sen saisi yhdistettyä kihlaan. Kirjoitan tästä tarkemmin tännekin, mutta vielä minulla ei ole selkeää ajatusta mitä haluan. Ja budjettikin huolettaa, sillä laadukas ja eettisesti tuotettu sormus tietenkin myös kustantaa. Toisaalta sormus on yksi niitä harvoja asioita, joissa avioliitto näkyy konkreettisesti joka päivä. Aionpa siis tarjoushaukkailla kultaseppien ständeillä!

Hääkimput ja häiden kukitus
Näytteilleasettajien messutarjoukset

Kukat ovat myös vielä meidän häiden osalta vaiheessa, joten kykin tällä osastolla etsien toiveikkaasti turkulaisia kukkatoimittajia! Voin rehellisesti paljastaa, että en ole vielä lähettänyt ainuttakaan tarjouskyselyä kukkien tiimoilta…


Siinäpä ne! Toivotan hauskaa messuilua kaikille ja nähdään Instagrammin puolella!

Leave a Reply