5 kk häihin – toivon verso

Häihin on vajaa viisi kuukautta! Aika rynnii eteenpäin, vaikka koronavuodet ovat olleet elämäni hitaimmat!

Tunteet ovat kulkeneet vuoristorataa viimeisen kahden kuukauden aikana, ja välillä hääsuunnittelun liekki on hiipunut kyteväksi hiillokseksi. Epävarmuus on hidastanut ja lannistanut suunnittelumme aikataulua. Eniten uutisten vahtaaminen ja tilanteen jännittäminen on verottanut intoani tilasuunnitteluun. Tilojen ja koristeiden miettiminen tuntuu niin konkreettiselta, että hanskat tippuivat kädestä samalla sekunnilla, kun aloimme miettiä plan A:ta ja B:tä. Nyt kevään valonsäteiden ja toivoa herättävän exitin myötä alan minäkin nostaa päätäni leskenlehtien ja krookuksien mukana. Täten voin ilokseni ilmoittaa, että into tilasuunnitteluun on palannut!

Onneksi suurin osa tärkeistä varauksista hoidettiin ajoissa, joten himmailu ei ole ollut ollenkaan haitaksi tai vaaraksi juhlille tai meille. Väitän kuitenkin, että harvassa ovat ne päivät, jolloin en olisi missään kohtaa koko päivän aikana puhunut häistä tai pohtinut jotain häihin liittyen. Hääkupla-struggle is real.

Kokoustimme häätiimin kanssa etänä maaliskuun lopussa ja kävimme läpi häiden statusta. Agendamme koski lähinnä kahden suunnitelman läpikäyntiä ja keskustelua. Oli huojentavaa saada tiimiltä ehdoton tuki tilanteelle! Nyt tiedämme, että tiimimme on kanssamme matkalla – oli se kuinka pitkä tahansa. Tuntui myös hyvältä nähdä tuttuja kasvoja pitkästä aikaa. Monia tiimiläisiä emme ole tavanneet ikuisuuksiin koronan takia, ja se harmittaa suuresti. Onneksi meillä on älylaitteet, joiden avulla pysymme mukana muiden elämässä etäisyydestä huolimatta ♡

Häihin on tällä hetkellä ilmoittautunut 19 prosenttia kutsuvieraista. Paha tuosta on mitään johtopäätöksiä vetää suuntaan tai toiseen, mutta on hauskaa seurata tätä statistiikkaa matkan aikana.

Mietimme eilen illalla häiden to do -listaa, ja seuraavaksi hoidettavia asioita. Hannulla on tärkeimpänä pukuhommat, minulla kukkien hintakyselyt. Sitä ennen pitäisi suunnitella tarkemmin, että mitä kukkia haluamme eukalyptuksen rinnalle. Sitä ennen pitäisi suunnitella tilat. Iisakin kirkko, sieltä se lähestyy.

Minulta onkin kyselty jo paljon postauksia häidemme koristeista ja tilasuunnitteluista. Mieltä lämmittää kovasti, että aihe kiinnostaa ♡ Kirjoitan aiheesta vielä, odottakaa vain, kyllä niitä ilmestyy.

Ja kun ne alkavat, ne eivät lopu.

Lähetimme häätiimin täytettäväksi Doodlen, jotta saamme sovittua seuraavan hääsuunnittelupäivän. Toivomme kovasti, että pääsemme tapaamaan livenä, jolloin voisimme perehtyä suunnitelmiin tarkemmin ja ideoida asioita yhdessä eteenpäin.

Rakastan listoja. Ne antavat konkretiaa, ja selkeää tehtävää.

Nokka kohti kesää mennään!

Leave a Reply